Blog

Spectacolele lunii noiembrie la Centrul Cultural LUMINA

octombrie 25, 2022 înStiri

În luna noiembrie, Centrul Cultural LUMINA își așteaptă spectatorii la ROMEXPO, Pavilion C3, cu trei spectacole diferite. Actori cunoscuți și artiști aflați la începutul carierei evoluează în trei producții adresate publicului larg.

Pe 12 noiembrie va avea loc prima reprezentație a lunii. De la ora 19.00, se va juca „Școala nevestelor” de J.B.P. Molière. Distribuția este alcătuită din actorii Adrian Nicolae, Alexandru Pavel, Ana Crețu, Tudor Cucu-Dumitrescu, Codrin Boldea, Voicu Aaniței. Direcția de scenă îi aparține lui Victor Ioan Frunză, iar decorul și costumele sunt create de scenografa Adriana Grand.

Pe 19 noiembrie, de la ora 19.00, spectatorii sunt invitați la „Tinerețea noastră” de Kenneth Lonergan. În distribuția acestui spectacol despre sfârșitul copilăriei, artefactele inocenței și primul pas spre maturitate, spectatorii îi vor putea urmări pe scenă pe Alexandru Pavel, Ana Crețu și Tudor Cucu-Dumitrescu. Reprezentația se va desfășura tot la Pavilionul C3 de la Romexpo.

Joi, 24 noiembrie, tot la ora 19.00, este programat spectacolul „Liliom. Viața și moartea unui vagabond” de Molnár Ferenc. În spectacolul pus în scenă de Victor Ioan Frunză, în decorul și costumele create de Adriana Grand, spectatorii îi vor putea vedea pe pe George Costin, Ana Crețu, Mirela Zeța, Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Tudor Cucu Dumitrescu, Adrian Ban, Visarion Udatu, Sami Al-Tawel, Ioana Neacșu, Ioana Nicolae, Iza Radu și Flavia Martac.

Biletele pot fi achiziționate de aici: www.bilet.ro.

Foto: Adriana Grand

    Evenimente
    Dum 10

    “Viața mea dublă” de Sarah Bernhardt

    februarie 7, 2023 @ 00:00 - august 16, 2024 @ 23:59