Blog

Spectacolele lunii noiembrie la Centrul Cultural LUMINA

noiembrie 3, 2023 înStiri

În luna noiembrie Centrul Cultural LUMINA își așteaptă publicul la cele mai recente producții ale sale, precum și la mult îndrăgita comedie „Școala nevestelor”.

Prima reprezentație din această lună va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.00, la ROMEXPO, Pavilion C3, unde spectatorii vor putea vedea „Pălăria”, de Stephen Adly Guirgis, o creație colectivă.

Distribuția este alcătuită din Vlad Logigan, Mirela Zeța, Maria Obretin, Dan Rădulescu, Ana Crețu și Alin Florea. Din orchestră fac parte Andreea Csibi, Vlad Vedeș, Bogdan Gugu. Coregrafia este semnată de Flavia Mihășan.

Bucurându-se de succes, recompensată cu premii și nominalizată la numeroase distincții, printre care Premiul Tony pentru Cea mai bună piesă de teatru în anul 2011, „Pălăria”, o rapsodie urbană despre maturizare, dragoste, trădare și imperfecțiunile care ne definesc, este pusă în scenă în premieră în România.

În aceeași lună, spectacolul se va mai juca în același spațiu, de la aceeași oră, miercuri, 15 noiembrie, și joi, 30 noiembrie.

Îndrăgita comedie „Școala nevestelor” de J.B. Molière, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză și scenografia creată de Adriana Grand, va avea două reprezentații în luna noiembrie, la ROMEXPO, Pavilion C3, ambele de la ora 19.00. Acestea sunt programate luni, 6 noiembrie, și luni, 27 noiembrie.

Spectatorii vor putea revedea actori îndrăgiți: Adrian Nicolae, Alexandru Pavel, Ana Crețu, Tudor Cucu-Dumitrescu, Codrin Boldea, Voicu Aaniței.

Pe 19 noiembrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la cea mai recentă producție a Centrului Cultural LUMINA: „D̕ ale carnavalului. Un text cu problemă”, în regia lui Matei Lucaci-Grunberg, o adaptare după I.L. Caragiale, semnată de Matei Lucaci-Grunberg și Sever Bârzan.

Din distribuție fac parte: Alexandru Pavel, Ana Crețu, Dan Pughineanu, Emilian Mârnea, Teodora Dincă, Sever Bârzan și Ștefan Iancu.

Biletele se pot achiziționa accesând www.bilet.ro.

    Evenimente
    mie 17

    “Viața mea dublă” de Sarah Bernhardt

    februarie 7, 2023 @ 00:00 - august 16, 2024 @ 23:59